2105014647, 2105127575 Κώστα Βάρναλη 77, Πετρούπολη & Ιωαννίνων 174, Σεπόλια sxolesvlami@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΒΛΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Σχολές Οδηγών | Πετρούπολη - Σεπόλια Αττική


Η Σχολές Οδηγών μας με επικεφαλής τον Ανδρέα Βλάμη έχουν έδρα στην Πετρούπολη και τα Σεπόλια Αττικής εξυπηρετώντας εδώ και πολλά χρόνια ιδιώτες και επαγγελματίες στην εκμάθηση οδήγησης και την έκδοση διπλωμάτων όλων των κατηγοριών.

Διαθέτουμε έναν πλήρη στόλο σύγχρονων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων και αυτόματων αυτοκινήτων, καθώς και έμπειρους εκπαιδευτές, που μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχή απόκτηση διπλώματος αλλά και την ουσιαστική εκμάθηση οδήγησης.

Η σχολές μας διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες για την άρτια εκπαίδευση των μαθητών στα θεωρητικά μαθήματα.

Κατά τη διάρκεια όλων των ετών λειτουργίας μας έχουμε στο ενεργητικό μας πολλές επιτυχείς εκπαιδεύσεις υποψηφίων οδηγών, έχοντας μεταλαμπαδεύσει ουσιαστική οδηγική παιδεία και ορθή συμπεριφορά.

 


 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Στις σχολές οδηγών ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΜΗΣ προσφέρουμε πληθώρα υπηρεσιών και διεκπεραιώσεων που αφορούν τα επαγγελματικά και επιβατικά οχήματα, διευκολύνοντας τους πελάτες μας και τους υποψήφιους οδηγούς από γραφειοκρατικές υποθέσεις.

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της σχολής μας για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε:

Μαθήματα και διπλώματα οδήγησης όλων των κατηγοριών
Ανανεώσεις διπλωμάτων
Δίπλωμα οδήγησης για ΑΜΕΑ
Χορήγηση πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
Άδειες ταξί
Μεταβιβάσεις οχημάτων

 
 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα μαθήματα και τις υπηρεσίες μας εξυπηρετώντας όλη τη Δυτική Αττική και όπου αλλού μας ζητηθεί.